Skip to content Skip to footer

CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, t’informem del següent: El responsable de les dades facilitades lliurement és l’Associació CEPS SALUT amb CIF G62482500, amb seu a C/ Segre, 81-89, Local 1, 08030 Barcelona, telèfon 933 456 048 i correu electrònic ceps@cepssalut.org.

En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones ateses.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb la persona atesa i durant els 5 anys posteriors quedaran custodiades ja que la Llei de subvencions marca aquest temps de custòdia per part de les ONG’s.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si l’Associació CEPS SALUT estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Subscribe to the Updates!

Ir al contenido