Skip to content Skip to footer

Gent gran

Envelliment actiu: una mirada positiva a la vida en fases madures

Els avenços en salut i les millores en les condicions de vida de la població han afavorit l’augment de l’esperança de vida. L’envelliment és un procés evolutiu i dinàmic, una etapa més del cicle vital d’una persona. Les característiques específiques d’aquesta etapa determinen la necessitat de treballar per a mantenir un bon estat de salut física i mental i poder participar activament en la societat, la família i la comunitat. .

Els elements claus per a poder gaudir d’un envelliment actiu i saludable són adoptar estils de vida saludables per a evitar la discapacitat i el deteriorament funcional, prolongant la longevitat i millorar la qualitat de vida (OMS, 2002).

Salut, autocura i benestar per a la gent gran

Envelliment actiu i saludable: Tallers per una vida plena

En el programa ‘Envelliment actiu i saludable’ s’ofereixen tallers dirigits a grups de gent gran on es treballen els elements claus per a gaudir en aquesta etapa vital com l’activitat física, l’alimentació saludable, la salut física i mental, la seguretat personal o autocura, les relacions socials i el benestar psicosocial

La metodologia de treball es basa en criteris científics que es treballen en tallers dinàmics i participatius on es plantegen els temes d’interès i s’afavoreix el diàleg, partint de les seves vivències personals, els mites i les creences dels mateixos participants.

Aquest programa està 100% subvencionada per la Generalitat de Catalunya, Departament de Salut, Foment de la Salut i Programa IRPF, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona.

Vols fer-nos una consulta?

Deixa un missatge en el següent formulari

    Subscribe to the Updates!

    Ir al contenido