Skip to content Skip to footer

Línies d'actuació

La nostra entitat dissenya, implementa i avalua diversos programes i serveis centrats en la promoció de la salut i/o prevenció de malalties. Aquests programes es dirigeixen a diferents col·lectius infants, joves, dones, persones nouvingudes, persones afectades de discapacitat intel·lectual, persones en situació d’especial vulnerabilitat, dones en situació de violència de gènere i població general.

Promovent el benestar en col·lectius en situació de vulnerabilitat

Projectes d'intervenció

Programes enfocats a millorar la salut i el benestar sexual i reproductiu de les persones en situació de vulnerabilitat, treballant la promoció de la salut sexual i reproductiva i la prevenció de riscos associats a la sexualitat.

Són programes que reben subvenció o retribució econòmica pública de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelonal’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona, principalment. En aquest cas, els programes es destinen a professionals i usuaris d’entitats, serveis o casals que treballen amb la població diana de col·lectius vulnerables.

Els programes tenen durada anual i es poden demanar contactant amb l’entitat.

Annex: Catàleg projectes intervenció (en construcció).

Construint salut i apoderament

Educació per a la salut

Tallers, xerrades, activitats  o accions de difusió on es treballen els determinants socioculturals, les característiques inherents a cada col·lectiu, amb l’objectiu de promoure una actitud proactiva cap a la prevenció i apoderant a les persones en la protecció de la seva salut. 

Els temes que es tracten són afectivitat i sexualitat, estil de vida saludable, educació emocional, habilitats socials i prevenció de conductes de risc. Les activitats es poden contractar durant tot l’any, contactant directament amb l’entitat.

Annex: Catàleg Educació per a la salut (en actualització).

Potenciant coneixements en salut

Formació i assessorament a professionals

Formacions especialitzades per a professionals del sector i pels mateixos usuaris, especialment del col·lectiu amb diversitat funcional, en diferents termes de salut, a través de tallers i programes formatius adaptats a les necessitats específiques i a la demanda. 

Les formacions es poden implementar al local de la nostra entitat o a espais facilitats per l’entitat o institució que la demana. Per a aquestes formacions cal inscripció prèvia  a la web de l’entitat.

Annex: Agenda formacions i link inscripcions (en construcció).

Vols fer-nos una consulta?

Deixa un missatge en el següent formulari

    Subscribe to the Updates!

    Ir al contenido